Referenssit

Tutustu töihimme. Asiakkaanamme on niin yrityksiä, järjestöjä kuin julkisia toimijoita.

Yritysten ihmisoikeusvastuu ja kehitysvaikutukset

Yhteistyössä Finnpartnershipin kanssa itsenäisenä konsulttina teemme ihmisoikeusvastuukonsultointia yrityksille, jotka ovat hakeneet hankerahoitusta Finnpartnershipilta. Olemme myös kouluttaneet yrityksiä hakemustyöpajoissa kehitysvaikutuksista sekä kestävän kehityksen tavoitteiden integroimisesta liiketoimintaan.

LUE LISÄÄ »

Kehityspoliittisen toimikunnan julkaisut

FIANT toimi kehityspoliittisen toimikunnan asiantuntijaryhmien fasilitaattorina ja analyysien pääkirjoittajana. Ensimmäinen julkaisu käsittelee luonnon monimuotoisuutta, toinen ruokaturvaa ja ruokajärjestelmien tulevaisuutta ja kolmas Suomen kansainvälistä ilmastorahoitusta.

LUE LISÄÄ »

Punaisen Ristin hankkeen loppuevaluaatio

Teimme Suomen Punaiselle Ristille Kambodzhassa toteutetun ’Building Resilient Communities’ -hankkeen loppuevaluaation. Hanke keskittyi katastrofiriskien hallinnan vahvistamiseen sekä terveyden edistämiseen yhteisötasolla ja kouluissa.

LUE LISÄÄ »

Strategiset LIFE -hankkeet

FIANT oli konsulttitiimissä, joka teki ympäristöministeriölle strategisten LIFE-hankkeiden 2021-2027 sidosryhmäkartoituksen (teemat: luonto ja biodiversiteetti, kiertotalous ja elämänlaatu, ilmastonmuutoksen hillintä ja ilmastonmuutokseen sopeutuminen, siirtyminen puhtaaseen energiaan).

LUE LISÄÄ »

Fennoskandian vihreän vyöhykkeen yhteistyö – arvionti

Olimme konsulttitiimissä, joka teki ympäristöministeriölle arvioinnin Fennoskandian Vihreän Vyöhykkeen yhteistyöstä. Yhteistyö tähtää Suomen, Norjan ja Venäjän rajaseutujen luonnon ja kulttuuriperinnön suojeluun sekä alueellisen taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän kehityksen edistämiseen.

LUE LISÄÄ »

Kestävän kaupunkielämän ohjelman valmistelu

Fasilitoimme vuonna 2019 Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) Kestävän kaupunkielämän ohjelmaa valmistelevan työpajasarjan. Työpajoissa koottiin tärkeimmiltä sidosryhmiltä toiveita ja ideoita ilmasto- ja kiertotalousaiheisiin hankkeisiin ja tiedontuotannon kehittämiseen.

LUE LISÄÄ »